my work is done!

hade egentligen inte tänkt att skriva idag kände att nu e min vistelse snart slut och allt inte behöver jag skriva då. men vad e en början utan ett slut? så ja nu sitter jag här. lr ligger om man ska var exakt jag har ju då eftre nästan 4 veckor kommit fram till att internet kabeln är så pass lång att den når in till vårt rum och till och med så man kan ligga i sängen. känns ju bra, hade varit en väldigt bra ide att måtta typ första veckan men men.

idag var vi i skolan och visa upp vårt projekt för våra lärare från sverige (Åza och Barbro) och jayne (fråga press hanna hur jayne stavades, som sagt de är alltså jayne inte jane som jag skrivit innan). var helt lugn på väg till skolan kände ingen press med projektet men fy i helvete för att vara sist!! där kommer carro jag fick ett stark merit, bea likadant hanna desamma. ja men nej inte känner jag då att jag e den sista, nu har alla andra visat sig hur ducktiga som helst och mina lärare sitter där, dem som har skickat iväg mig. de e väl klart man vill visa att de gjort rätt som skickat mig..

nej alla stammar väl ibland för ingen orsak men asså när jag kommer in i de där lilla rummet med tre lärare med stor förväntan, ja men hej nej ingen press! jag stamma och jag tame fan darra på rösten ibörjan men eftre två uppslagg  i min sketchbook, börja engelskan flyta på som vanligt och jag förklarade allt i minsta detalj.

vill ju inte skryta men jag fick merit som alla andra och på min final outcome fick jag till och med distinction:D ingen av de andra som åkt till london har fått så höga betyg som vi så e så stolt över alla :)
sa hejdå till alla och gick till uxbridge, carro och bea köpte en present till sig sj för sin insatts i skolan, jag ville oxå köpa nått men ja tappar man plånkan så e de ganska svårt att shopa loss som innan. men jag var glad ändå, nu känns de som jag kan åka hem och vara nöjd men allt. vi gick förbi en kyrkogård när vi gick hem från uxbridge, har alltid gått förbi den och snackat om hur fin den e men aldrig gått in och kollat runt. jag vet inte huir var när men de sluta med att jag och bea var uppe iträd medans hanna och carro tog kort och jaa kännde mig typ som fjorton igen med sin första kamera, runt fem gick vi hemåt och åt lasagn. jah har ingen aning vad som har hänt med mig men jag e hugrig 24/7 idag åt jag tre portioner, tror jag har börjat töja ut min magsäck en aning och nu känns de väll som att om någonm skulle fråga om jag var sugen på kebab hade jag sprungit till närmaste kebabståndet och vräkt i mig den oxå.. nej säger då de, hem till sverige och äta den där nyttiga goda mat de längtar jag till!!


Sammanfattning av de fyra veckorna:
lunchen för mig har varit väldigt varierande, cup noodles. ja men de var väl de jag åt.. och som sagt höjdpunkten på dagen har varit middagen helt klart och kolla på barn filmer, vilket jag ändå på nått sätt känner mig bekant med när jag e hemma oxå. dock skämmer man ju inte bort sig på nudlar på 85p varje dag..
varje natt har jag andats ikapp med hanna. jag vet att de låter väldigt konstigt men saken e den att den räkanlyckas alltid somna innan mig så när man lägger sig i sängen och hör henne andas så där lugnt har jag kommit på att man kommer så myk snabbare in i den andra andningen om man försöker andas i takt, somnar myk snabbare då oxå. så tips till folk som har svårt att somna skaffa er en liten tomte som snusar så där härligt och tror mig bättre en sömnpiller;) så kommer sakna henne när jag kommer hem :P hahha.
mina tänder har blivit vitare av de där blekningstandkrämen jag köpte, fast å andra sidan har jag aldrig borstat mina tänder noggrannare och så länge som eftre jag köpte den så vet inte om de är mer de :P
jag ångrar inte en minut av att jag åkte hit har älsat varje dag verkligen och är så nöjd med att jag fick tillfället att åka hit lära mig hur dem jobbar medsin desig och bara vara i england och få se deras kultur och allt. jag tror verkligen att detta land skulle kunna var ett mysigt ställe att plugga vidare på, hoppas jag kan göra de oxå.
 
aa ledsen men klockan e halv tolv snart och jag e trött de e ju en dag imorgon oxå:) men detta e mitt sista inlägghoppas ni har tyk att de varit roligt att läsa den, för annars har all min ansträgning till att skriva denna blogg varit i onödan. jag hoppas ni förstår vad jag har gjort för er alla som velat läsa den för jag har nog inte gillat en enda minut att skriva den :P men vad gör man inte för nära och kära<3  nej nu har hanna somnat före mig igen och e lite avundsjuk på henne så ska sova jag med,imorgon bir de hatt museet igen ska visa våra lärare utstäldingen sen hem till jackie en sista gång sen till flygplatsen.

landar på arlanda om 23h 25min!

vet inte vad som hände men nu e de bestämt:D

hej alla glada:)
idag var vår sista dag att hinna klart med våra projekt. kände mig inte riktigt nöjd med min slutprodukt såjag åkte till camden för att göra lite extra resurch på punken. när jag gick där och strosa med min kamera såg jag en sån sjukt snygg punkar kille. tog tillfället i akt och gick fram till honom berätta att jag skulle göra ett mode projekt om punk och fråga om jag kunde ta ett kort på honom. iaf vi stod där oc snacka ett bra tag innan vi bestämde oss för att ta en kaffe. glömde bort tiden totalt så kom hem för en timme sen. men ag vet att detta kommer låta skogs tokigt men jag har bestämt mig för att stanna i london en vecka till. har bokat en flygbiljet till nästa lördag ska typ bo hos han och allt. aaa jag e så glad tänk att få vara här i london en hel vecka till och bo hon en skit snygg och jätte trevlig kille. har dock inte snackat med mamma och pappa om de så de lär ju bli en stor chock när ni nu läser bloggen.. men jag har pengar och allt bea tog ut lite extre till mig så jag ska klara mig.. han heter david och är 22 år och bor en kvart ifrån london med metron kommer dock inte ihåg vad de hette men han möter mig på fredag vid hillingdon station så:) 
ja men gott folk jag tror vi får ses om en vecka och två dagar istället. 

nog om första april

idag har vi jobbat, jag var nästan klar med allt ju så för mig har de inte varit en jätte jobbig dag. lr jo förlåt jag tar tillbaka de för som sagt jag kan inte stava på svenska alltid och defenetivt inte på engelska och ja alla översättnings sider tyk jag var en person som behövde extre hjälp från deras sidor så eftre ett tag ville alla att jag skulle betäla på deras sökning, blev ganska trött på de och ville inte sitta och störa tjejerna i deras jobb hela tiden om stavnings frågor, så nu får de stå på svenska i min sketchbook och på allt annat engelska men tror de inte blir något problem får ha muntligt med jane imorgon lr nått. köpte ett jätte coolt halsband i sekendhand butiken de var typ en sterio och sen köpte jag gamla fantasia :) inget mer hände idag tror jag, ni får har de så bra nu ska jag sova.

peace out ;) 

vart tog ni alla vägen :(

idag var peter snäll och tog med sig våra kartonger med kläder till sitt jobb. har inte listat ut vad han jobbar med men gissar på att de typ e som posten :) men de känns så tomt utan alla kläder. har inge urval längre. detta kommer låta så dumt men idag var de första gången jag hade på mig en outfitt med kläder som jag redan har haft på mig i skolan. har alltid innan lyckats på något märkligt sätt att alltid ha på mig något nytt. men men tror inte dem i skolan e så himmla uppmärksamma på, om man har haft typ ett par byxor mera än en gång på en månad :P

gick upp vid halv åtta tiden och fast jag fick sova mer än vanligt, var jag nog mest tröttast denna morgon. men som tur e, e hanna med och hon e lika lurkig som jag ibland så vi tog bussen till skolan :) jätte mysigt! vi satt där på morgon bussen och lyssna på spice girls.

satt i skolan och jobba på med slut finishen och mina damer och herrar: JAG E KLAR :D:D (har bara några små noteringar som ska skrivas på varje sida, men de tar jag imorgon)

skulle hjälpa hanna med att kopiera lite grejer, slutade inte så bra för henn och nej jag var inte till stor hjälp.. hon skulle förstora en sak men på alla försök lyckades vi typ bara få med ett litet hörn lr nått. jag med mitt dåliga tålamod satte mig på en soffa och lät henne försöka sj (blev inte till de bättre) under tiden satt jag där och kolla runt lite och ser att de har utförsäljning på filmer. dem hade svan prinsessan :D:D på engelska och allt! lr ja sj klart e de på eng men iaf. köpte oxå dirty dancing. eftre som de var speciall pris 3 för ett pund köpte hanna aristocats.. hur glad som helst gick jag till kassan med min nyfunna skatt. kom precis på att folk borde undra vf i hela friden jag på 18 vintrar köper två barnfilmer? (höll i hannas oxå) nej de blev lite pinsamt och menar kan ju inte säga högt till hanna gud va glad min syrra kommer bli för de här filmerna, om jag skulle säga de för att få alla att förstå måste jag ju säga de på engelska. men alla i skolan vet vid detta lag att vi e svenskar så vf skulle jag säga de då på engelska, skulle ju bli ännu mer uppenbart att jag köpte dem till mig sj. aja köpte dem och la dem snabbt ner i väskan :)

kolla på svanprinsessan sen när vi kom hem gud va jag gillar den :)


tror inte min lärare gillar mig asså :P när jag gjorde moudbourden skulle jag ha med lite poesi (skrivit den sj till och med) i den, från ett utav mina kolage. hon ville att jag skulle ha lite mer punk inspererande och tyk att en av mina andra idéer från boken var rolig att mixa ihop.. denna idé kommer från six pistols, de där med god save the queen med bokstäverna utklippta från tidningar. jag hade gjort samma bara att jag hade skrivit god save the aristocracy.. så hon ville alltså att min poesi fras skulle vara utklippt i tidningspapper boksatav till bokstav. vist sjukt kul att göra de om man kanske ska skriva en mening.. mitt var på 24 ord alltså var jag tvungen att klippa ut 113, räknade jag press ut. vilket e ju ännu roligare med tanke på att jag alltid sagt att talet 13 lr 113 förföljer mig.. juste bor på nummer 13 oxå, har glömt att säga de. har oxå hafr fler "13 händelser" men kommer inte ihåg dem längre och orkar inte skriva dem andra jag kommer ihåg :P
iaf de jag ville ha sagt med detta e att jag har sjukt ont i mina fringrar och händer. men men jag klagar inte jag e i london och lever livet :)

vi ses om 47h och 30min:) (usch va snart de e!) mor och far och ja jag saknar er lite, men förlåt e de något jag saknar nu e de cheesballs och en disny film!

saknar mina vänner oxå men vi ses snart oxå :)

hade bra alle sammans nu ska jag
hoopa ner i min säng och njuta av tiden jag har kvar:) innan jag ska upp igen och jobba :P


cheers!


RSS 2.0